Šajā rakstā pastāstīsim, kā dāmām 50+ izveidot meikapu, kas ļaus sejai izskatīties jaunākai un svaigākai. Ja jūs ievērosiet šos padomus, varam galvot, ka saņemsiet daudz komplimentu par savu ārieni!
Galvenās grima kļūdas, kuras pieļauj sievietes pēc 50
Viena no izplatītākajām kļūdām ir tāda, ka dāmas turpina izmantot tās pašas grima tehnikas kā pirms 20 gadiem. Šī pieeja var viegli padarīt sievieti vizuāli vecāku un izjaukt sejas harmoniju.
Daudzas sievietes, kas vīlušās savā ārienē, pilnībā atsakās no kosmētikas. Tomēr vecumam atbilstošs meikaps var atsvaidzināt tēlu, noslēpt nepilnības un piešķirt sejai spilgtumu un veselīgu izskatu.
Grima padomi, kas ļaus neizskatīties vecākai par saviem gadiem
Ādas mitrināšana
Mitrināšana ir atslēga uz skaistu grimu. Izlaižot mitrināšanas soli, pēc tonālā krēma uzklāšanas jūs padarīsiet grumbas un nokarenu ādu pamanāmāku.
Izmantojiet īpašus nakts krēmus, lai āda no rīta izskatītos atpūtusies un svaigāka.
Korektors (konsīleris) nepilnību maskēšanai
Pareizi izvēlēts konsīleris palīdz noslēpt nelielas ādas nepilnības, taču ir svarīgi nepārspīlēt, lai izvairītos no maskas efekta.
Uzklājiet korektoru apgrieztā trīsstūra formā zem acīm un noteikti izceliet zonu zem uzacīm, rūpīgi iztušējot malas, lai iegūtu dabisku rezultātu.
Vieglas tekstūras tonālais krēms
Izvairieties no bieziem tonālajiem krēmiem, jo tie rada maskas efektu. Nobriedušā vecumā labāk izvēlēties vieglas tekstūras, piemēram, BB krēmus (dekoratīvās kosmētikas līdzekļi, kas apvieno balzama pret plankumiem un viegla tonālā krēma īpašības).
Izvairieties no toņiem, kas tumšāki par jūsu ādu. Lai iegūtu dabiskāku rezultātu, tonālā krēma uzklāšanai izmantojiet mitru sponžu.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Uz soliņa Dobelē pamanīju vientuļu sirmgalvi un nolēmu pieiet: uzzinot, kāpēc viņš tur sēž, es ilgi nespēju par to aizmirstby Rinalds Bergmanis
- Rīgas privātmāju ciematā klaiņo lūsis: sēž pie žoga Rīgā un nebaidās no suņiem un cilvēkiem (video)by Laura Blūma
- Kā pareizi pagatavot kraukšķīgas kartupeļu pankūkas – šefpavāra padomiby Anete Vītola